Specialist

Kijan

Ik ben een gepassioneerde en ervaren medische professional met een achtergrond in de geneeskunde en specialisaties in Acupunctuur en Tuina massage. Met een diploma in Medische Geneeskunde van een vooraanstaande universiteit in China, heb ik gedurende twee jaar gewerkt in ziekenhuizen, waar ik waardevolle ervaring heb opgedaan in verschillende medische disciplines.

Mijn interesse in complementaire geneeskunde leidde mij naar het volgen van opleidingen in Acupunctuur en Tuina massage. Gedurende de afgelopen tien jaar heb ik mijn expertise verfijnd en heb ik talloze patiënten geholpen met deze traditionele Chinese behandelmethoden. Mijn passie ligt in het bieden van holistische zorg aan mijn patiënten, waarbij ik zowel fysieke als emotionele gezondheid bevorder.

Mijn ervaring stelt mij in staat om een breed scala aan aandoeningen te behandelen, variërend van pijnbestrijding tot stressmanagement en het verbeteren van de algehele gezondheid. Door mijn achtergrond in de conventionele geneeskunde kan ik een geïntegreerde aanpak bieden die het beste van beide werelden combineert.

Als zorgverlener streef ik ernaar om mijn patiënten een persoonlijke en doeltreffende behandeling te bieden, waarbij ik hun individuele behoeften en doelen centraal stel. Mijn doel is om bij te dragen aan het welzijn van mijn patiënten en hen te helpen een gezond en evenwichtig leven te leiden.

Met mijn combinatie van medische kennis, ervaring in ziekenhuizen en expertise in Acupunctuur en Tuina massage, ben ik toegewijd aan het leveren van hoogwaardige zorg en het bevorderen van het welzijn van mijn patiënten.

medischebehandelingen